Team

Samhällsfastigheter

Connect

Jobbar du, eller vill jobba, med affärsutveckling eller fastighetsförvaltning och är intresserad av framtida karriärmöjligheter på Vectura? Då är vi nyfikna på dig. Connecta med oss och läs vidare!

Vectura är mitt i en spännande period med tydliga tillväxtambitioner och expansion i fokus. Vårt team inom Samhällsfastigheter består av affärsutvecklare och fastighetsförvaltare med olika bakgrund och erfarenheter. Vi jobbar med affärsgenerering i hela landet genom bland annat förvärv och markanvisningar och vi skapar värde genom att vara en del av lösningen till samhällets behov. Som långsiktig fastighetsägare, med en förvaltningshorisont på 100 år, har vi vårt ett eget förvaltningsteam som värnar om våra hyresgäster och skapar värde i våra fastigheter. Vi värnar om våra relationer och är duktiga på att vara lyhörda då vi tror att det är nyckeln till långsiktighet på riktigt. Möjligheterna hos oss är stora. Vi har under en tid tillbaka lagt grunden för en mycket spännande och händelserik resa framåt. 

Bli en del av Vectura

Var med och skapa framtidens fastighetslösningar som bidrar till ett välmående Sverige. Vectura skapar värde för människor, företag och samhälle genom att utveckla platser och upplevelser. 

 

Stockholm

Arsenalsgatan 8B
111 47 Stockholm Vägbeskrivning info@vecturafastigheter.se +46 300 - 323 500 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor